Skincare standouts – Хит производи за чистење на лице за 2021 | Blogmas day 2

Cleansing gare skincare standouts

Ден 2 од БлогМас е тука. Јас сум супер возбудена за сите постови, а се надевам дека возбудата е присутна и кај вас исто. Нема да должам многу, ќе продолжам веднаш со темата на блогмас ден 2 -  моите најкористени производи за чистење на лицето за 2021 година. Мислам дека ништо нема да ја промени на подобро вашата рутина, како добар избор на производи за чистење на вашата кожа,...

Сè што треба да знаете за двојното (длабинско) чистење на лицето

Double cleansing method

Двојно (длабинко) чистење на лицето е метода на чистење на лицето во два чекори: првиот чекор вклучува чистење на лицето со користење на маслен отстранувач на нечистотии од лицето; вториот чекор вклучува користење на воден отстранувач на нечистотии (гел/пена за измивање на лицето). Зошто е важно длабинското чистење? Не е важно само за да се отстрани шминката после напорниот работен ден, туку и за да се отстранат сите бактерии...

Scroll to top