Coach за личен развој|Искуство, предизвици и како ми го промени животот

Coach title

Кога отворив да прочитам која е Маја (сега мојот coach за личен развој) ме пречека реченицата со која и го започнувам овој блог пост наменет за моето искуство на работа со coach. Го знаете она чувство кога знаете дека можете повеќе, дека во вас тлее потенцијал кој е неискористен, а сте заглавени и не знаете од каде да почнете. Со тоа чувство живеев последните неколку години. Посебно се нагласи...

Scroll to top