Топ пет One Thing производи на мојата “wish” листа

One Thing cosmetics wish list

Кога ќе помислам на One Thing, помислувам на кул тонер шишенцата кои имаат специфичен изглед и изгледаат ултра привлечно. Ги следев како бренд, читав за нив, но никогаш немав прилика да пробам некој од нивните производи. Кога Elloxy.mk објави дека ќе бидат достапни во нивната онлајн продавница -  го направив тоа што го правам вообичаено за секој нов бренд кој ќе стане достапен на наш пазар – истражувам за...

Scroll to top