Distillery Avon Makeup Line – Pressed powder, eyeshadow, mascara

Distillery makeup line

По големото воодушевување од целата линија за нега на кожа од Distillery, од која што сите производи за брзо време станаа дел од мојата рутина, на ред дојде и makeup линијата, односно нивната козметичка линија, која што ја лансираа на нашиот пазар. Имав прилика да ги тестирам производите веќе некое време, па сум спремна да ги споделам моите впечатоци со вас. Како и кај производите за нега и тука...

REVUELE VEGAN & ORGANIC LINE – NIGHT CREAM AND NOURISHING SERUM

Revuele serum

Кога видов дека Revuele изглегле на пазарот со веганска и органска линија на производи пријатно се изненадив. Претходно немав користено ниеден серум од нивниот бренд, но кога ја видов оваа колекција знаев дека морам чекор по чекор цела да ја испробам. Денес ќе ви пишувам за производите за ноќна нега од оваа линија, односно за ноќната крема (Night Nourishment cream) и негувачкиот серум (Nourishing serum). Овие производи се базираат...

Boddy’s pharmacy Multiple Oil Night Repair serum – Niche Beauty Lab

Boddys pgarmacy night repail oil

Периодов во домашна изолација го користам максимално за да тестирам нови производи и рутини на нега на кожата. Употребата на ова ноќно масло беше еден од моите ново испробани производи периодов од кој што сум задоволна. Сеуште ги користам краток временски период, но сепак сакав да ги пренесам моите први впечатоци. Станува збор за Boddy’s pharmacy Multiple Oil Night Repair serum кој што сега е дел од Niche Beauty...

Scroll to top