Timeless skin care Matrixyl 3000 | Review

Timeless skin care matrixyl

Некој ќе спомне „анти ејџинг“ (anti-aging), јас сум веднаш цела претворена во уши. Крема за борба против стареење, може, клик, кошничка. Серум за подмладување, може, клик, кошничка. И така приказната продолжува. Од неодамна во мојата рутина го вметнав Timeless Matrixyl 3000 серумот кој претставува потентен серум кој помага во борбата против стареење на кожата. Тоа го прави преку стимулацијата на кожата да произведува колаген и да го подобри целосниот...

Scroll to top