My every day skin care routine – Balea brand [Part 2]

Во претходниот блог пост ви пишував за начинот на којшто ја припремам мојата кожа за понатамошно нанесување на производи за нега на лице. Во тој дух продолжувам и со овој пост, каде што ви ги пренесувам моите впечатоци за кремите коишто ги нанесувам секојдневно на моето лице, наутро и навечер, од кои сум многу задоволна и кои одлично прилегаат на мојот тип на кожа. Сите производи повторно се од...

Scroll to top