„Авон на сечие лице„ | Blogmas day 20

Авон на сечие лице насловна

Уфф дечки, се мислев од каде да го почнам овој блогмас пост, затоа што ќе биде поразличен. Ќе си ја отворам малку душичката, во духот на роденденскиот месец на блогот и во духот на мојата нова, актуелна кампања со Авон. Да ми кажеше некој дека ќе бидам поканета да учествувам во нивната кампања “Авон на сечие лице” немаше да верувам. Се се случи така спонтано и брзо. Не бев...

Scroll to top