Производи за избледување на хиперпигментации и изедначување на тен | Blogmas day 6

Третирање хиперпигментации

Денес ви пишувам за производите кои ги користам за да постигнам избледување на флеки од акни и намалување на хиперпигментација на кожата. Производите кои ги споменав во постот за справување со уморна, безживотна кожа исто така можат да се користат и за третирање на хиперпигментации и дисколорации. Овој пост го дополнувам со производи кои не се споменати во тој пост, а се одлични за таа намена. Производ бр. 1...

Scroll to top