Топ 10 апликации коишто ги користам на мојот телефон | Blogmas day 8

apps

Денес ви ги споделувам најчесто користените апликации на мојот мобилен телефон. Прва апликација којашто во последен период ја користам речиси секојдневно е Canva. Станува збор за алатка за графички дизајн којашто е наменета за лица коишто се почетници или немаат никакви предзнаења за графичкиот дизајн. Оваа алатка е наменета за креирање на креативни дизајни наменети за споделување на социјалните мрежи, брошури, покани, флаери, логоа и сл. Многу е лесна...

Scroll to top