Производи за спас на уморна кожа и неизедначен тен | Blogmas day 4

Dull skin saviours

Денешната тема е уморната кожа и мој избор на производи кои ги користев изминатата 2021 година во моментите кога мојата кожа изгледала тмурно, уморно, безживотно. Најчесто тоа се производи кои во себе содржат активни состојки како киселини кои ќе помогнат да се отстрани површинскиот слој на мртви клетки кои допринесуваат до тој уморен изглед на кожата. Дополнително состојки како екстракт од ориз, оризова вода, ферментирани состојки, сладок корен, витамин...

Scroll to top