Revuele Hemp Me body Butter | Blogmas day 14

Revule hemp me путер за тело

Негата на телото во зима е осobeно важна затоа што кожата има тенденција да ни биде посува. Лесните и освежителни лосиони коишто ги користиме во летните месеци ги заменуваме со богати хранливи млека за тело. Таков производ е и путерот за тело на Revuele од Hemp Me! линијата. Карактеристично за цела Hemp Me! линија е тоа што сите производи во состав имаат екстракт од коноп или ладно цедено масло...

Just Revox AHA 30% Peeling solution | Blogmas day 4

Just Revox AHA 30% peeling solution

AHA (алфа хидроксилни) киселини се група на природни киселини коишто се наоѓаат во цитрусните овошја, шеќерна трска, сок од домат, јаболко и грозје како и кај други овошја. Нивната намена е да направат ексфолијација на површинскиот слој на кожата и да се добие резултат на мазна и свежа кожа. Кога нанесуваме производи со овошни киселини во составот, секогаш треба да бидеме многу внимателни. Да ги нанесуваме производите на внатрешниот...

Scroll to top