Just Revox AHA 30% Peeling solution | Blogmas day 4

Just Revox AHA 30% peeling solution

AHA (алфа хидроксилни) киселини се група на природни киселини коишто се наоѓаат во цитрусните овошја, шеќерна трска, сок од домат, јаболко и грозје како и кај други овошја. Нивната намена е да направат ексфолијација на површинскиот слој на кожата и да се добие резултат на мазна и свежа кожа. Кога нанесуваме производи со овошни киселини во составот, секогаш треба да бидеме многу внимателни. Да ги нанесуваме производите на внатрешниот...

Scroll to top