Најкористени креми со заштитен фактор за 2021 | Blogmas day 8

Креми со заштитен фактор

Здраво и добредојдовте на ново блогмас дружење. Производите со заштитен фактор (СПФ) се главната тема на денешниот пост. Годинава испробав неколку креми со СПФ, а тие кои ќе ги споделам денес се оние кои најчесто ги користев и се издвоија за изминатата година. Па да започнеме... Производ бр.1  - Differin Oil Absorbing Moisturizer with sunscreen Differin производите можете да ги нарачате од iHerb. Оваа крема со СПФ ја купив...

Scroll to top