Зошто книгата “Атомски навики” менува животи? | Blogmas day 11

Атомски навики 2

Здраво дечки, Нов ден, нов блогмас пост. Дете спие, ручек направен, украдов малку мир за да седнам и да го напишам овој пост. По 10 дена пишување за нега на кожа, имав потреба и јас, а верувам и вие, да направам мала промена и да пишувам за нешто што не е козметика и шминка. И нормално, која е третата работа која го обзема моето секојдневие и е дел од...

Scroll to top