Winter home essentials | Blogmas day 9

winter

Овој пост е посветен на сите ситници и детали коишто ми ги прават зимските денови поминати во домашна атмосфера топли и удобни. Кога помислувам на зима, помислувам на меко удобно ќебе, топло какао сервирано во мојата омилена празнично декорирана чаша, запалена свеќа на салонската масичка и Netflix пуштен на телевизорот. Сите овие детали придонесуваат за, како што би кажале "енглези" - warm and cozy feeling. Се потрудив за секој...

10 чекори за негувана кожа во зима | Blogmas day 3

10 steps to perfect skin in winter

Со промена на годишните времиња се менува и нашата рутина за нега на кожа. Лесниот лосион којшто го нанесуваме во лето и ни е доволен за освежување и хидратација на кожата на телото, во зима треба да се замени со потешки путери и маслени лосиони. Лабелото коешто ни даваше сјај во текот на летните месеци треба да се замени со похидратанти и богати маски и производи за усни. Кожата...

Scroll to top