Winter home essentials | Blogmas day 9

winter

Овој пост е посветен на сите ситници и детали коишто ми ги прават зимските денови поминати во домашна атмосфера топли и удобни. Кога помислувам на зима, помислувам на меко удобно ќебе, топло какао сервирано во мојата омилена празнично декорирана чаша, запалена свеќа на салонската масичка и Netflix пуштен на телевизорот. Сите овие детали придонесуваат за, како што би кажале "енглези" - warm and cozy feeling. Се потрудив за секој...

Scroll to top