Топ производи за нега на околуочното подрачје и усните | BlogMas day 7

Нега на околуочното подрачје и усните

Hello again. 7-ми ден Блогмас денес. Кога помина првата недела од декември, не знам. Не ја осетив. Морам да признаам организацијата со блогмасот ми одзема време, ама па и забавно ми е да создавам содржина за вас. Се надевам дека и вие наоѓате нешто корисно во секој од постовите и дека уживате во нивното читање. Денешната тема е посветена на производи за нега на околуочното подрачје и усните. Постои...

Isntree Green Tea Fresh toner | Review

Isntree Green tea fresh toner

I love K-beauty, especially their toners, which are usually very rich in texture, nourishing and hydrating. Today I write to you about the Isntree Green Tea Fresh Toner, which has a little bit of a different texture when it comes to K-beauty toners I am used to. Usually, they have more of a e gel-like viscous texture, but this one is watery and mattifying. Ја обожавам корејската козметика, особено...

Нега на кожа за време на бременост | Blogmas day 16

бременост

Производите  за нега на кожа коишто се дозволени да се користат за време на бременост може да се разликуваат од оние коишто сме навикнати да ги користиме во нашата секојдневна рутина. Ноќната крема којашто ја користиме или средството за сушење на акни може да содржи состојки коишто е докажано дека не треба да се користат за време на бременоста. Затоа и сакав да го напишам овој пост да биде...

10 чекори за негувана кожа во зима | Blogmas day 3

10 steps to perfect skin in winter

Со промена на годишните времиња се менува и нашата рутина за нега на кожа. Лесниот лосион којшто го нанесуваме во лето и ни е доволен за освежување и хидратација на кожата на телото, во зима треба да се замени со потешки путери и маслени лосиони. Лабелото коешто ни даваше сјај во текот на летните месеци треба да се замени со похидратанти и богати маски и производи за усни. Кожата...

Boddy’s pharmacy Multiple Oil Night Repair serum – Niche Beauty Lab

Boddys pgarmacy night repail oil

Периодов во домашна изолација го користам максимално за да тестирам нови производи и рутини на нега на кожата. Употребата на ова ноќно масло беше еден од моите ново испробани производи периодов од кој што сум задоволна. Сеуште ги користам краток временски период, но сепак сакав да ги пренесам моите први впечатоци. Станува збор за Boddy’s pharmacy Multiple Oil Night Repair serum кој што сега е дел од Niche Beauty...

Scroll to top