My every day skin care routine – Balea brand [Part 2]

Во претходниот блог пост ви пишував за начинот на којшто ја припремам мојата кожа за понатамошно нанесување на производи за нега на лице. Во тој дух продолжувам и со овој пост, каде што ви ги пренесувам моите впечатоци за кремите коишто ги нанесувам секојдневно на моето лице, наутро и навечер, од кои сум многу задоволна и кои одлично прилегаат на мојот тип на кожа. Сите производи повторно се од...

My every day skin care routine – Balea brand [Part 1]

Featured Image Balea

Follow my blog with Bloglovin Секојдневната нега на кожата на лицето е неопходна за убав и одморен изглед. Сите од нас треба да воспоставиме рутина којашто најмногу одговара на типот на нашата кожа (без разлика дали е масна, комбинирана или сува кожа) и да користиме соодветни производи коишто ќе ги таргетираат токму проблематичните делови на нашата кожа и ќе делуваат благотворно на истата. Во својата рутина не значи дека...

Scroll to top