Coach за личен развој|Искуство, предизвици и како ми го промени животот

Coach title

Кога отворив да прочитам која е Маја (сега мојот coach за личен развој) ме пречека реченицата со која и го започнувам овој блог пост наменет за моето искуство на работа со coach. Го знаете она чувство кога знаете дека можете повеќе, дека во вас тлее потенцијал кој е неискористен, а сте заглавени и не знаете од каде да почнете. Со тоа чувство живеев последните неколку години. Посебно се нагласи...

Омилени подкасти за мотивација и личен развој | Blogmas day 11

Podcast post

Во еден од претходните мои блогмас постови ги споделив моите омилени апликации меѓу кои беше споделена и Podcast Player апликацијата. Логично по таа објава беше на едно место да ги споделам моите омилени подкасти како и подкасти коишто ги октрив неодамна и се дел од мојата плејлиста. Зошто сакам да слушам подкасти? Бесплатни се! Можам да ги слушам каде сакам, кога сакам и на што сакам (се мисли на...

Scroll to top