Топ 5 предлози за божиќни филмови на Netflix | Blogmas day 12

Божиќни филмови

Здраво дечки, добредојдовте во уште едно блогмас дружење. Денес ви споделувам 5 предлог филмови (поточно 4 филмови и 1 тв серијал) кои можете да ги најдете на Netflix и се одлични за да го разгорите малку празничниот дух. Гледав да одберам филмови кои не се премногу, too in your face, празнични, хаха. Се потрудив, вие ќе кажете дали успеав, хаха. Таман можете дел од предлозите да ги искористите за...

Топ 10 апликации коишто ги користам на мојот телефон | Blogmas day 8

apps

Денес ви ги споделувам најчесто користените апликации на мојот мобилен телефон. Прва апликација којашто во последен период ја користам речиси секојдневно е Canva. Станува збор за алатка за графички дизајн којашто е наменета за лица коишто се почетници или немаат никакви предзнаења за графичкиот дизајн. Оваа алатка е наменета за креирање на креативни дизајни наменети за споделување на социјалните мрежи, брошури, покани, флаери, логоа и сл. Многу е лесна...

Scroll to top