iUnik Beta-Glucan Power Moisture Serum | Blogmas day 6

Iunik beta glucan moisture serum

Денес ќе ви пишувам за iUnik Beta-Glucan Power moisture serum. Но, пред да ја споделам мојата рецензија за серумот да се запознаеме со тоа што се бета глукани и како тие помагаат во измазнување и зацврстување на кожата? За разлика од хијалуронската киселина бета глуканите се помалку позната состојка кога станува збор за нега за кожа, но се почесто се појавува во составот на многу козметички производи. Кога станува...

Scroll to top