Десет чекори до убаво негувани нокти и совршен маникир | Blogmas day 7

Steps to perfect manicure

Во последните 10 години редовно ги средував ноктите кај професионалец. Без прекин секој месец нанесував гел на нокти и ми беа заштитен знак. Тоа ми беше наједноставно решение за да имам секогаш средени нокти. Но, во март месец кога се затвори се поради пандемијата, бев приморана да почнам да ги средувам ноктите сама дома. Прв предизвик беше безболно да го отстранам гелот од ноктите во домашни услови. За таа...

BEST FOUNDATIONS FOR 2019|Max Factor, Avon, Golden Rose

Best foundations for 2019

Today I am listing my favourite foundations of 2019. Yesterday I posted a blog post about my favourite primers, that you can read here. Денес на ред е да ги споделам моите впечатоци за омиленети течни пудри во 2019-та година. Вчера објавив блог пост за моите омилени прајмери, повеќе можете да прочитате тука. Max Factor Radiant lift foundation has a creamy luxurious formula that is enriched with hyaluronic acid....

Metallic lips and eyes [Golden Rose Metals Metallic Collection]

Hello world! In my previous blog post I wrote an in-depth review about the Golden Rose Metallic liquid eyeshadow as a part of the Metals collection. In this blog post I will write to you about two more products from the collection. I know that New Year's parties are over, but this products can be worn on a daily basis, not only for special occasions, despite their metallic finish....

Scroll to top