10 чекори за негувана кожа во зима | Blogmas day 3

10 steps to perfect skin in winter

Со промена на годишните времиња се менува и нашата рутина за нега на кожа. Лесниот лосион којшто го нанесуваме во лето и ни е доволен за освежување и хидратација на кожата на телото, во зима треба да се замени со потешки путери и маслени лосиони. Лабелото коешто ни даваше сјај во текот на летните месеци треба да се замени со похидратанти и богати маски и производи за усни. Кожата...

AVON PLANET SPA BLISSFULLY NOURISHING COLLECTION – BLOGMAS DAY 1

Avon Planet Spa Blissfully Nourishing collection

Здраво на сите! Со голема радост најавувам дека од денес започнува блогмас на GetOnMyMirror.com. Тоа значи дека од денес, 1 декември па се до 7 јануари, ќе споделувам секојдневно содржина на овој блог како и на мојот инстаграм профил – getonmymirror.com_pb. Многу сакав да се вратам повторно на блогирањето, па си реков зошто да не се ставам во рутина со тоа што ќе споделувам секој ден содржина којашто се...

Scroll to top