Топ 5 омилени производи од Bell Cosmetics | Blogmas day 12

Bell Cosmetics favorite products

Производите на Bell Cosmetics ги користам веќе две години и дефинитивно си имам свои фаворити. Денес ќе ви ги споделам моите топ пет производи од овој бренд, коишто не претерувам кога ќе кажам дека по некој од нив вклучувам во речиси секој makeup look којшто го креирам. Па да започнеме. Оваа база е наменета за хидрирање на кожата. Има лесна текстура на лосион, убаво ја припрема кожата за понатамошно...

Scroll to top