Зелен чај во вашата рутина за нега | BIO:Vegane Organic green tea line

Bio:Vegane organic green tea collection

Зелениот чај е одлична состојка која што можете да ја внесете во производите за нега на вашата кожа од неколку причини: има антиоксидантно, антиинфламаторно и антибактериско дејство, ја штити кожата од предвремено стареење и од УВ штетните зраци, ги прочистува порите и го регулира лачењето на себум. Допринесува до изглед на млада кожа со тоа што го успорува процесот на стареење. Го намалува црвенилото кај лицата со розацеа. На...

Scroll to top