Revuele Hemp Me body Butter | Blogmas day 14

Revule hemp me путер за тело

Негата на телото во зима е осobeно важна затоа што кожата има тенденција да ни биде посува. Лесните и освежителни лосиони коишто ги користиме во летните месеци ги заменуваме со богати хранливи млека за тело. Таков производ е и путерот за тело на Revuele од Hemp Me! линијата. Карактеристично за цела Hemp Me! линија е тоа што сите производи во состав имаат екстракт од коноп или ладно цедено масло...

Scroll to top