Happy Birthday to me

Birthday

It’s my Birthday 33 години енергија во овој убав свет. И најубавото допрва доаѓа. Истото ќе си го речам и на 100-тиот роденден, затоа што го сакам животот. Секогаш во глава ми одѕвонуваат зборовите на мојата покојна баба која на крајот на својот живот во физички облик, со последните сили велеше:”Абе Бојанче, кој сака да си оди од овој убав свет!” Затоа што таа го сакаше животот, ги сакаше...

Scroll to top