Bell HypoAllergenic Hemp seed oil & extract line | Review

Bell HypoAllergenic Nude & Moist

Кога ќе споменам Bell  и нивната Hypoallergenic линија на производи прва асоцијација ми се нивните течни пудри. Ги имам пробано речиси сите во нивната понуда и без грижа на совест кажувам дека сите до една ми се имаат погодено. Дел ми се посоодветни за секојдневно носење, дел за вечерно, дел и за двете. Секако дека си имам омилени, меѓу кои е и Nude & Moist пудрата со екстракт од...

Топ 5 омилени производи од Bell Cosmetics | Blogmas day 12

Bell Cosmetics favorite products

Производите на Bell Cosmetics ги користам веќе две години и дефинитивно си имам свои фаворити. Денес ќе ви ги споделам моите топ пет производи од овој бренд, коишто не претерувам кога ќе кажам дека по некој од нив вклучувам во речиси секој makeup look којшто го креирам. Па да започнеме. Оваа база е наменета за хидрирање на кожата. Има лесна текстура на лосион, убаво ја припрема кожата за понатамошно...

BELL COSMETICS PRODUCTS REVIEW | SIX PRODUCTS ONE BRAND

"It all started with one lipstick that hit the market 35 years ago. It is  the success of that product that we owe the existence of the Bell company to. Over the years, we have introduced many makeup cosmetics to the market, but one thing has remained unchanged – our iconic lipstick still enjoys great popularity and goes to beauticians of next generations. We are proud that the cosmetics...

Scroll to top