Aloe BHA skin toner Benton | Blogmas day 2

Aloe BHA toner Benton

Не ми се верува како порано сум имала рутина без употреба на тонер. Кога мислам на тонер мислам на оној хидратантен тонер којшто го пие мојата кожа одма по нанесување. Не мора да значи дека случајот кај сите е таков, но кај мене е баш така, најверојатно затоа што и покрај тоа што имам комбинирана кожа со масна т-зона ,истата ми е значително дехидрирана. Хидратантните тонери ми овозможуваат да...

Scroll to top